Caner Erkin derbi sonrası çılgına döndü

Caner Erkin derbi sonrası çılgına döndü

Fenerbahçe tribünlerinin derbide tepki gösterdiği Caner Erkin, karşılaşmanın ardından Sarı lacivertli kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisi hakkında söylediği sözleri duyunca adeta çılgına döndü.

Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun özel hayatıyla ilgili açıklamalarına tepki vermek isteyen Caner Erkin, teknik heyetin kararıyla takım otobüsüne bindirilmedi.

MASÖR ENGEL OLDU

Habertürk'te yer alan haberde, masör Cemil Karataş’ın arabasıyla stattan ayrılan Caner’in, bu şekilde basına açıklamada bulunması engellendi. Sıcağı sıcağına oyuncusunu ateşe atmak istemeyen teknik ekip, Leipzig maçı öncesi gerginliklerin daha da artmasını önledi.

Derbi sonrası Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, “Caner’in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner’e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens’e diyecek bir şey yok. Lens’in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN