Beşiktaş, deplasmanda kayıplarda

Beşiktaş, deplasmanda kayıplarda

İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon deplasman maçlarında başarısız bir görüntü ortaya koyuyor. Kanarya, bu sezon 5 deplasman karşılaşmasında sadece 1 galibiyet elde etti.

Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olan Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı. Şampiyonluk yarışında 2 puan kaybı yaşayan Beşiktaş, bu sezon deplasman maçlarında kabus yaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'de 5 deplasman maçına çıkan Beşiktaş, bu maçlarda sadece 1 galibiyet aldı. Kartal, söz konusu karşılaşmalarda 6 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.

Kartal, bu sezon tek deplasman galibiyetini Fenerbahçe'ye karşı aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN