Caner Erkin: Galatasaray derbilerini her zaman kazanıyoruz

Caner Erkin: Galatasaray derbilerini her zaman kazanıyoruz

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, Fenerbahçe Televizyonu'na hem Ajax maçı hem de hafta sonu oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, Sarı kırmızılı taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda dün Ajax'ı sahasında konuk eden ve Fernandao'nun attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de, takımın başarılı futbolcusu Caner Erkin, karşılaşma sonrası Fenerbahçe Televizyonu'na mücadeleyi değerlendirdi. 

Caner, aynı zamanda hafta sonunda oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında da açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli futbolcunun açıklamaları şöyle:

"Kazanmamız gerektiğini biliyorduk, belki biraz agresif başlamız olabiliriz. Maçın genelinde de öyle devam ettik. Kendime bir parantez açmalk istiyorum. Ben kendime de öz eleştiri yapıyorum. Biraz fazla agresifim. Belki biraz fazla sinirleniyorum maçlarda ama bu benim kazanma hırsımdan kaynaklanıyor çünkü ben Fenerbahçe takımının kaybetmesini kabul edemiyorum. Ben bunu kaybedersem, futbolcu kimliğimi kaybetmiş olurum. Onun için bunu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim. Kimse benden agresif olmamamı veya başka bir şey beklemesin.

Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımızın, camiamızın, başkanımızın, yöneticilerimizin gerçekten hak ettiği bu. İnşallah bunun üzerine katarak, böyle devam etmeliyiz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN