Caner Turp kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Güven ile Caner Turp hayatlarını birleştirdi

Caner Turp kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Güven ile Caner Turp hayatlarını birleştirdi

Ünlü oyuncu Gizem Güven'in evlendiği Caner Turp'un hayatı merak ediliyor. Bir süredir nişanlı olan çift, düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Selena ve Sihirli Annem dizilerinden oyuncu arkadaşları da Gizem Güven'i yalnız bırakmadı. Sevilen ikilinin düğün paylaşımları, sosyal paylaşım sitelerinde de on binlerce beğeni aldı. İşte, 'Caner Turp biyografisi'...

'Caner Turp kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Caner Turp hangi takımda oynuyor?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Sihirli Annem'in Ceren'i, Selena'nın Leylası Gizem Güven, futbolcu nişanlısı Caner Turp ile evlendi. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da ilgi gören oyunculardan biri olan Gizem Güven'in takipçileri, çiçeği burnunda damat Caner Turp'un kim olduğunu merak etti. Detaylar haberimizde...

SELENA'NIN LEYLASI GİZEM GÜVEN İLE CANER TURP EVLENDİ

Ünlü oyuncu Gizem Güven, 6 Eylül 2020 Pazar günü futbolcu nişanlısı Caner Turp ile hayatlarını birleştirdi. Sihirli Annem dizisinin tüm çocuk oyuncuları, Gizem Güven'in düğünü için yıllar sonra bir araya geldi. Gizem Güven'in sevenleri ise Caner Turp'un hayatını internette araştırıyor.

CANER TURP KİMDİR?

16 Nisan 1992 tarihinde dünyaya geldi. Siverek Belediyespor takımında stoper pozisyonunda görev yapmaktadır. Caner Turp'un boyu 1,83'tür.

Caner Turp ilk profesyonel maçına Aydınspor 1923 formasıyla 16 Eylül 2012 tarihinde 3. Lig'de 3-0 yendikleri Derince Belediyespor karşısında çıkarken, 72. dakikada oyuna girdi. İlk golünü Tokatspor formasıyla 16 Mart 2014 tarihinde 2. Lig'de Tarsus İdman Yurdu'nu 3-2 yendikleri maçta attı.

CANER TURP KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan futbolcu, 2020 yılı itibariyle 28 yaşındadır.

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN