Çankaya Köşkü'ndeki Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

Çankaya Köşkü'ndeki Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında terör gündemli görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'nun saat 17.30'da açıklama yapması bekleniyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da meydana gelen saldırının ardından görüşmek için, Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin saat 15.05'te başladığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu; CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu, Ankara'daki tren garı kavşağında yaşanan ve 95 kişinin ölümüne neden olan saldırı sonrasında, Çankaya Köşkü'ne davet etmişti.

Başbakan Davutoğlu ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Çankaya'daki kritik terör gündemli görüşmesi 1.5 saat sürdü. Kılıçdaroğlu'nun saat 17.30'da açıklama yapması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN