Cebelitarık'ın yolunu tuttu

Cebelitarık'ın yolunu tuttu

Chelsea eski teknik direktörü Jose Mourinho ile yaşadığı problem nedeniyle takımdan gönderilen kulüp doktoru Eva Carneiro, futboldan uzaklaştı. Maç esnasında yaşanan bir sakatlık nedeniyle kimseye danışmadan sahaya girmesi nedeniyle Mourinho tarafından “aceleci bir acemi” olarak nitelendiren Carneiro, Portekizli teknik adam tarafından adeta futbola küstürüldü.

Chelsea'de geçirdiği günlerde kısa süreden fenome olan 42 yaşındaki doktorun yeni işi belli oldu. Sporcope'un haberine göre; futbolla ilgili bir alanda daha fazla çalışmak istemediği haberleri çıkan Carneiro, Cebelitarık'ta yer alan bir klinikte işe başlayarak bu haberleri doğruladı.

Cebelitarık doğumlu olan Carneiro'nun yeni işi klinik tarafından açıklandı. Yeni patronunun Mourinho kadar soğuk olmamasını ümit eden Carneiro, spor ve egzersiz doktorluğu yapacak.

16-03/30/ecrex_3403511b

Eva Carneiro, Chelsea'nin Swansea ile oynadığı maç esnasında Eden Hazard'ın yerde kalması üzerine sahaya girmişti. Ancak sakatlığı ciddi olmayan Hazard, Eva'nın bu hareketinden dolayı kurallar gereği hakem tarafından dışarı çıkarılmıştı. Bu olay üzerine çileden çıkan Mourinho'da yerde kalan oyuncusu Hazard yerine doktoru suçlayarak onu “aceleci" olarak itham etmişti.

KAVGA ETMİŞLERDİ

2015 yılının aralık ayında Chelsea'deki görevine son verilen Menajer Jose Mourinho, sezonun ilk haftasındaki Swansea maçında yerde kalan Eden Hazard'ı tedavi etmek için sahaya giren Carneiro'ya büyük tepki göstermişti. Hazard'ın tedavi için kenara gelmesiyle kısa süreliğine 9 kişi kaldıklarını hatırlatan Mourinho, Carneiro'ya ambargo uygulamaya başlamıştı. Bunun üzerine görevinden ayrılan Carneiro, Mourinho'nun yanı sıra Chelsea Kulübü'ne de dava açmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN