Cem Uzan'dan Kastamonu esnafına 'görüntülü' ziyaret

Cem Uzan'dan Kastamonu esnafına 'görüntülü' ziyaret

Siyasi sığınma hakkı aldığı Fransa'da hayatını sürdüren eski Genç Parti lideri Cem Uzan, tablet bilgisayar aracılığıyla Kastamonu'daki kent esnafını 'ziyaret' etti.

Eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Kastamonu il teşkilatının yaptığı esnaf ziyaretlerine, yaşadığı Fransa'nın başketi Paris'ten görüntülü olarak katıldı. 

Uzan, salgının etkisinin azaldığı takdirde, önümüzdeki günlerde esnaf ziyaretlerinin tüm Türkiye'de devam edeceğini söyledi.

Geçen haftada görüntülü olarak Ankara'da esnaf ile görüşen Uzan ,Türkiye'ye ne zaman döneceğini sorulması üzerine "En doğru zamanda döneceğim" yanıtını vermişti.

HAKAN UZAN YENİ GENEL BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

Genç Parti'nin, 2 Temmuz 2020 günü yapılan 5. Olağan Kongresi'nde Ankara'da gerçekleştirilmiş, Cem Uzan'ın kardeşi Hakan Uzan yeni genel başkan seçilmişti. Ayrıca kongrede alınan kararla, parti logosuna Cem Uzan'ın imzası eklenmişti.

Cem Uzan kongrede şunları söylemişti: "Ben sizleri çok özledim umarım sizler de beni özlemişsinizdir. Türk insanı için Türk milleti için kolları sıvadık tekrardık. Bazı gerçekleri çırılçıplak konuşmakta fayda var. 17 senedir büyük bir mağduriyet yaşamaktayım. Ergenekon kumpasını balyoz kumpasını herkes biliyor. Nerede o Ergenekon’un savcısı? Takdir Türk milletinindir. İlk kumpas Uzan ailesine kurulan kumpastır. Telsimi yağmaladılar, barajları çaldılar. Hepsinin belgesi var. Star TV yandaşlara bedavadan verildi. Ben hayatımla tehdit edildiğim için sürgüne gittim. Benimle ilgili bir tane mahkumiyet kararı yoktu ben çıktığımda. Alnım açık başım dik!"

İŞTE GENÇ PARTİ'NİN YENİ VAATLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN