Cenk İldem yarı finale çıktı

Cenk İldem yarı finale çıktı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 98 kiloda milli güreşçi Cenk İldem, çeyrek fi̇nalde Rus Islam Magomedov'u 3-1 mağlup ederek yarı finale çıktı.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Carioca Arena'da düzenlenen erkekler grekoromen stil 98 kilo güreş müsabakalarında, milli güreşçi Cenk İldem ile Rusya'dan Islam Magomedov çeyrek finalde karşılaştı.

İldem, rakibini 3-1 yenerek olimpiyatlarda yarı finale yükseldi. Türk güreşçi, bu turda Ermeni Artur Aleksanyan ile gün içinde karşılaşacak.

HİNT SPORCUYU YENMİŞTİ

İlk turu maç yapmadan geçen İldem, ikinci turda Hindistanlı Hardeep Hardeep'i 3-1 mağlup ederek çeyrek finale kalmıştı.

RIO DE JANEIRO / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN