Ceyda Ateş ABD'de Irma kasırgası için takipçilerinden dua istedi

Ceyda Ateş ABD'de Irma kasırgası için takipçilerinden dua istedi

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan oyuncu Ceyda Ateş Irma kasırgasından nasibini aldı.

Bir süredir Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan Ceyda Ateş, takipçilerinden dua istedi.

'Uçaklar iptal' diyen oyuncu çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Mutsuzdu... Kasırgayı bekliyordu... ( Merak edenler, soranlar, hepinize teşekkür ederim. Şimdilik iyiyiz. Fırtına pazar günü geliyor. 'Neden bir yere gitmiyorsun' diye soranlar var. Uçaklar iptal ve biz Orlando'ya gidiyoruz ama oraya da geliyor. Sadece 'otel biraz da olsa güvenli olur' diye düşündük. Pazar günü zorlu bir gün. Şimdiden dualarını yollayanlar için teşekkür ederim. Hepinizi kocaman seviyorum. "

17-09/09/ceyda

 ABD'ye doğru beşinci kategoride ilerleyen Irma Kasırgası'nın ilk vuracağı eyalet olan Florida'da 5 milyon 600 bin kişinin tahliye edilmesine karar verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN