Chrissy Teigen, artık beni negatif etkiliyor diyerek Twitter'a veda etti

Chrissy Teigen, artık beni negatif etkiliyor diyerek Twitter'a veda etti

ABD Başkanı Biden'ın takip ettiği tek ünlü isim olan model Chrissy Teigen, artık kendisini kötü etkilediği gerekçesiyle Twitter hesabını kapattı.

Paylaştığı son birkaç mesajla aldığı kararı açıklayan Teigen, Twitter’da geçirdiği son dönem için, “Artık bana eskisi gibi pozitif etki etmiyor, negatif etki ediyor. O yüzden bir şeyleri değiştirmek için doğru zaman olduğunu düşünüyorum” dedi.

14 MİLYON TAKİPÇİ

14 milyon takipçisine teşekkür eden Teigen, “Hey, 10 yıldan fazla süre boyunca benimleydiniz. Beraber yarattığımız birçok şey için bu dünyaya borçluyum. Birçoğunuzu gerçek arkadaşlarım olarak görüyorum. Ancak benim için veda etmenin zamanı geldi” dedi.

BIDEN’IN TAKİP ETTİĞİ TEK İSİMDİ

Bu mesajların ardından hesabını kapatan Teigen, Instagram hesabını kullanmaya ise devam edeceğini söyledi.

Teigen’in Twitter hesabı, ABD Başkanı Joe Biden’ın takip ettiği tek ünlü isim olmasıyla dikkat çekmişti.

Sosyal medyada bir anda viral olan olay sonrası Teigen’in Biden’dan kendisini takip etmeyi bırakmasını rica ettiği, ABD Başkanı’nın da bunu yerine getirdiği öne sürüldü.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN