Çin'in Şaanşi eyaletinde patlama: 7 ölü, 94 yaralı | Son dakika haberleri

Çin'in Şaanşi eyaletinde patlama: 7 ölü, 94 yaralı | Son dakika haberleri

Çin Komünist Partisi'nin (ÇKP) resmi yayın organlarından Halkın Günlüğü gazetesinin haberine göre ülkede meydana gelen patlamada en az 7 kişi öldü, 94 kişi yaralandı.

Çin'de meydana gelen patlamada en az 7 kişi öldü, 94 kişi yaralandı.

Çin Komünist Partisinin (ÇKP) resmi yayın organlarından Halkın Günlüğü gazetesinin haberine göre, Çin'in kuzeybatısında bulunan Şaanşi eyaleti yetkilileri, eyaletin Fugu vilayetinde meydana gelen patlamada en az 7 kişinin öldüğünü, 94 kişinin yaralandığını açıkladı. 

KAÇAK PATLAYICI DEPOSU

Patlamaya, kaçak depolanan patlayıcı maddelerin neden olabileceği öne sürülmüştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

PEKİN/AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN