Corona virüsü Türkiye haritası son durum | 18 Nisan koronavirüs Türkiye ölü ve vaka sayısı açıklandı mı?

Corona virüsü Türkiye haritası son durum | 18 Nisan koronavirüs Türkiye ölü ve vaka sayısı açıklandı mı?

Corana virüsü tüm dünyada 2 milyon 240 binden fazla insan görülürken, 150 binden fazla kişinin ölümüne neden oldu. Peki, 18 Nisan koronavirüs Türkiye ölü ve vaka sayısı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı’ndan açıklanan verilere göre Corona virüsü Türkiye haritası son durumu nasıl? Ayrıntılar karar.com’da…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından 18 Nisan corona virüsü Türkiye son durumu ve virüsün illere göre dağılımını açıkladı. Peki, 18 Nisan koronavirüs Türkiye ölü ve vaka sayısı kaç oldu? Haberimizde, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verileri ve canlı corona virüsü Türkiye haritasını bulabilirsiniz…

Türkiye koronavirüs tablosu Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanmıştı. Bakan Koca, günlük hastaneye yatan hasta sayısında düşüşün tablolara da yansıdığını ifade ederken, vaka sayısındaki artışa rağmen yoğun bakım ve entübe hasta sayısındaki düşüşe dikkat çekti.

Vatandaşların şüphe durumunda hiç vakit kaybetmeden hastaneye başvurmalarını ve hizmet verecek gücümüzün olduğunun altını çizdi.

18 NİSAN KORONAVİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYISI

Sağlık Bakanlığı 18 Nisan corona virüsü tablosuna göre, bir günde 40 bin 520 test yapılırken, 3 bin 783 yeni vaka tespit edildi.

121 kişi virüs nedeniyle yaşamını yitirirken, bin 822 hasta virüsü yenerek sağlığına kavuştu.

CORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE SON DURUM

Türkiye’de bugüne kadar yapılan test sayısı 598 bin 933 test yapıldı, toplamda 82 bin 329 vaka tespit edildi.

Kovidd-19 nedeniyle toplamda bin 890 kişi hayatını kaybederken iyileşen hasta sayısı 10 bin 453’e yükseldi.

Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı bin 894 olarak kaydedilirken, bin 54 hastaya entübasyon (solunum cihazı) uygulandı.

KORONAVİRÜS HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iyileşen hasta sayısındaki yükselmeye dikkat çekerek, bu sayının yakın zamanda 10 binin üzerine çıkacağını, yatan hasta sayısı ile taburcu olan hasta sayısı arasında bie dengenin oluştuğunu belirtti. Vaka sayısındaki artış hızının da bekledikleri şekilde azaldığını ifade eden Koca, tedbir ve tedavi olmak üzere iki gücümüzün bulunduğunu ve bu gücü kullanmamız gerektiğini bir kez daha vurguladı.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

18 NİSAN KORONAVİRÜS TÜRKİYE ÖLÜ VE VAKA SAYISI

18 Nisan koronavirüs Türkiye ölü ve vaka sayısı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıklamalarını ve corona virüsü Türkiye son durumuna dair son verileri karar.com’da bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN