Çukur son bölümde Vartolu neye uğradığını şaşırıyor!

Çukur son bölümde Vartolu neye uğradığını şaşırıyor!

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü final yaparak veda etmeye hazırlanan Çukur dizisinde son 5 bölüme girildi... Karaca ile Amca arasında yaşanan yüzleşme damgasını vurdu. Amca'nın gerçek yüzünü gören Karaca, hesap sormak için karşısına dikildiğinde saldırıya uğradı. Amca, Karaca'yı kendi elleriyle öldürerek herkesi şoke etti. İşte, sürpriz fragman...

Çukur 4. sezon 33. bölüm özeti, merak konusu oldu. Cumali ile yüzleşmesinin ardından soluğu Yamaç'ın yanında alan Vartolu, burada büyük bir sürprizle karşılaştı. Amca'ya karşı zekice bir plan yapan Yamaç, Vartolu'nun gözü önünde sevkiyatı yapılacak malları havaya uçurdu. Bu hamlesiyle Yamaç, çıkacak savaştan da korkmadığını bir kez daha gösterdi.

ÇUKUR 125. BÖLÜM 1. FRAGMAN

125. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son sezonuyla ekranlara gelen ve mayıs ayında final yapmaya hazırlanan Çukur dizisinin 125. bölümü (4. sezon 33. bölüm), 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özeti izleyiciyle buluşacak. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Amca'nın Çukur'da yaptığı değişimin ardından eski halinden eser kalmayan Cumali, içindeki ateşi bularak harekete geçti. Cumali Koçovalı'nın yeniden eski haline geri dönüşü büyük heyecan uyandırırdı. Yamaç ve Cumali'nin eğlence mekanlarında Çukurlu gençlere iş bulma girişimine engel olmaya çalışan Vartolu, karşısında Cumali'yi buldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 125. bölüm özeti: Yamaç'ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak. Amca'nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu'nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun ile Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun'un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Karaca'nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca'nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

ÇUKUR 125. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Müfit Kayacan (Cumali Amca), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin/Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumali), Damla Sönmez (Efsun), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi) gibi isimler yer alıyor.

ÇUKUR BİTİYOR MU, FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona ereceği kesinleşti. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi günü olan 17 Mayıs 2021'de ekranlara gelecek 129. bölümüyle diziye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN