Müfit Kayacan kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Cumali Koçovalı kimdir?

Müfit Kayacan kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Cumali Koçovalı kimdir?

Bugüne kadar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Şubat, Aşk Yeniden, Kırık Kalpler, Olur İnşallah, Çılgın Dersane, Abluka gibi birçok projede yer alan Müfit Kayacan, Çukur dizisine amca Cumali Koçovalı olarak dâhil oldu.

İdris Koçovalı’nın ağabeyi Cumali Koçovalı’nın mezarının boş olduğu ve kayıtlarda mezar yeri alınmasına rağmen gömülmediği ortaya çıkmıştı. Son olarak Zemheri’de oynayan Müfit Kayacan, sevenleriyle Çukur dizisinde buluşmuş oldu.

ÇUKUR’DAKİ CUMALİ AMCA KİMDİR?

Müfit Kayacan, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine de 4. sezonda Cumali amca karakteriyle dâhil oldu.

Rıza Kocaoğlu, Aras Bulut İynemli, Nejat İşler gibi usta isimlerin yer aldığı Show TV dizisi Çukur’da Cumali Koçovalı karakterine Müfit Kayacan hayat veriyor. TV100’de Birsen Altuntaş’ın haberine göre; İdris Koçovalı’nın ağabeyi Cumali Koçovalı’nın mezarının boş olduğu ortaya çıktı. Mezar yeri alındığına dair kayıtların ortaya çıkmasına rağmen, Cumali Koçovalı’nın gömülmediği öğrenilmişti.

MÜFİT KAYACAN KİMDİR?

17 Ocak 1956’da Antalya'da doğan Müfit Kayacan, Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde okudu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın kurucuları arasında yer alan usta oyuncu Müfit Kayacan, 25 yıl genel sanat yönetmenliği yaptı.

2005’te Kezban Yenge dizisiyle televizyon dünyasına merhaba diyen Müfit Kayacan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Şubat, Aşk Yeniden, Kırık Kalpler, Olur İnşallah, Çılgın Dersane, Abluka gibi birçok projede yer aldı.

mufit-kayacan-kimdir-kac-yasinda-nereli-ve-evli-mi-cumali-kocovali-kimdirr.jpg

MÜFİT KAYACAN EVLİ Mİ?

Evli ve iki çocuğu olan Müfit Kayacan, en son Show TV’de yayınlanan ve Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan Hakan Taşkıran, Hazal Filiz Küçükköse ile Eylül Kandemir'in oynadığı Zemheri dizisinde Yaşar karakterini canlandırdı.

Müfit Kayacan, Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde de yer almıştı.

Alef dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nasıl izlenir?Alef dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nasıl izlenir?

Patara hayali gerçek oluyor! Bin 500 yıl sonra ilk tiyatroPatara hayali gerçek oluyor! Bin 500 yıl sonra ilk tiyatro

AbulaAbula

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN