Çukur'un Aliço'su Rıca Kocaoğlu tüyoyu verdi: Son 13 bölüme girdik!

Çukur 117. bölüm fragmanı ve ön izleme, merak uyandırdı. Zira, 2 yıl sonrasını izlediğimiz Koçova mahallesinde yaşanan değişim şaşkınlık uyandırdı. Aliço rolüyle dizide boy gösteren Rıza Kocaoğlu, magazin gazetecileriyle yaptığı ayaküstü sohbette, senaryo değişimiyle sette yeni bir diziye başlamış gibi heyecan yaşandığını dile getirdi. İşte, yeni bölümde yaşanacaklar...

Çukur 4. sezon 25. bölüm bu akşam diziseverlerle buluşacak. Mayıs ayında final yapacağı artık kesinlik kazanan dizi, son 13 bölümlük kritik viraja girdi. Erdenet ailesinin ortadan kaldırılması ve Cumaali Amca'nın diziye dahil olmasıyla birçok değişiklik yaşandı. Bir anda 2 yıl sonrasına gidilen Çukur'un akıbeti hakkında açıklama yapan Rıza Kocaoğlu, dizide yaşanan konsept değişikliğiyle yeni bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

ÇUKUR 117. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ÇUKUR 117. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Çukur'un 117. bölümü (4. sezon 25. bölüm), 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Fakat öncesinde saat 20.00'de önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Diziseverler Çukur tüm bölümler izlemek için dijital platform Puhu TV'yi ziyaret edebilir.

Çukur son bölümde neler oldu, göz atalım: Yamaç, mahallede şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşırken, hem Çukur'a hem ailesine neler olduğunu anlamaya çalıştı. Yamaç Koçovalı'nın Çukur'a döndüğünü öğrenen Cumali Amca ise Yamaç'ın karşısına çıktı ve ikili ilk karşılaşmasını yaşadı.

Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı bölümün finalinde Cumali Amca'nın, Yamaç'ın gelişinden memnun olmadığını dile getirmesi dikkat çekti. Yamaç'ın başına gelenlerden haberdar olan Amca'nın sözleri gerilimi giderek artırırken, bundan sonra yapacakları konusunda akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Cumali Amca, Çukur'a ve Koçovalılar'a karşı daha çok hamleler yapacağının sinyallerini de şimdiden verdi.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 117. bölüm özeti: Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun'un karşılaşması nefesleri kesecek.

Yamaç'ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan'ı bulmak için harekete geçecek. Vartolu'nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Çukur'da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç'ın Sultan ile yaşadığı yüzleşme merakla beklenecek.

Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca'nın evde yarattığı değişime şahit olacak. Yamaç'ın Amca'nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek.

Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek. Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun'un karşılaşması nefesleri kesecek.

ÇUKUR 117. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR 117. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Müfit Kayacan (Cumaali Amca) Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR BİTİYOR MU, NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona erecek. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle 3 Mayıs 2021 günü ekranlara gelecek 125. bölümüyle projeye nokta konulacak.

ÇUKUR 117. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN