Çukur'un Baykal'ı Burak Sergen yoğun bakıma alındı

Çukur'un Baykal'ı Burak Sergen yoğun bakıma alındı

Evinde fenalaşan ünlü oyuncu Burak Sergen hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Sergen'e Kovid-19 testi yapıldığı açıklandı.

Çukur dizisinde canlandırdığı Baykal karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Burak Sergen dün akşam saatlerinde evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki oyuncuya yapılan ilk müdahalenin ardından Sergen’in, tedavisine devam edilmek üzere yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Oyuncunun gün içerisinde de halsiz sıkıntısı olduğu öğrenilirken rahatsızlığının sebebi henüz açıklanmadı. Sergen’e korona virüs testi yapıldığı öğrenildi. 

KOVİD-19 TESTİ NEGATİF

Burak Sergen'e yapılan iki koronavirüs testinin de negatif çıktığı belirtildi. Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Burak Bey'in iki Kovid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır" ifadelerine yer verildi. İşte Burak Sergen adına yapılan açıklama:

burak-sergen.jpg

 

BURAK SERGEN KİMDİR?

9 Şubat 1961 Ankara doğumlu oyuncu Burak Sergen, tiyatro sanatçısı ve yönetmeni Semih Sergen'in oğludur. Ankara Devlet Konservatuvarında eğitimini tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda staj yapan Sergen, staj sonrasında Ankara Devlet Tiyatrosu'na geri döndü.

burak-sergen-kimdir.jpg

Günümüzde Devlet Tiyatro'larındaki görevine devam eden oyuncu, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuvarı ve Konya Selçuk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da çalışmalarını sürdürdü.

2020 yılında vizyona giren Kanal D dizisi Sakadatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Sergen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur ve Halka gibi televizyon dizilerinde de yer aldı. Sergen, Ağır Roman filmindeki rolü ile ÇAŞOT tarafından En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne ve Ankara Sanat Kurumu tarafından Ömür Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN