Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'ne giderek BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada Erdoğan, "Şu anda gündemimizde ortak miting yok" derken, Destici "Cumhur İttifakı'nın bir tane adayı var, o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde siyasilerin görüşme trafiği devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamda AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

18-05/10/20180510_2_30273224_33540192

BBP'ye gelişinde Erdoğan'nı Destici ve partililer karşıladı.

18-05/10/20180510_2_30274485_33543815

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Görüşmenin ardından açıklama yapan Erdoğan, "MHP, BBP müşterek bir çalışmanın içerisinde olacağız. BBP Başkanı Destici ziyaret etmek suretiyle önümüzdeki sürece yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz görüşme fırsatımız oldu. Bunları görüşmek suretiyle bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz, bunların üzerinde durduk. Bu süreçte zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeleri devam ettireceğiz. Bu kampanyayı en başarılı şekilde sürdürmenin çalışmasında olacağız" dedi.

"Şu anda gündemimizde ortak miting yok" diyen Erdoğan, "Ama bir planla kampanyayı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

18-05/10/20180510_2_30276249_33547749

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN BİR TANE ADAYI VAR"

"Cumhur İttifakı'nın içinde asla pragmatik hesapla yer almadık" diyen Destici ise şu sözleri kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran'da iki seçim birlikte yapılacak. Cumhur İttifakı'nın bir tane adayı var, o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Şimdiden hayırlı olsun. Milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti, MHP ve BBP birlikte hareket ederek maksimum düzeyde temsiliyet sağlanacağına inanıyoruz. Bize karşı çok samimi, duyarlı bir davranış içinde oldu. Bunun için de kendisine minnetlerimi sunuyorum."

AJANSLAR

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN