Damat adayı Ahmet Şükrü Naipoğlu Evleneceksen Gel'e 120 bin dolar geliri ile damga vurdu

Damat adayı Ahmet Şükrü Naipoğlu Evleneceksen Gel'e 120 bin dolar geliri ile damga vurdu

Star TV'nin izdivaç programı Evleneceksen Gel'e damat adayı olarak katılan 58 yaşındaki Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun 120 bin liralık maddi geliri herkesi şaşkına çevirdi. Peki, Ahmet Şükrü Naiboğlu kimdir? Ayrıntılar haberimizde.

Star TV'nin izdivaç programı Evleneceksen Gel programına 120 bin dolarlık ek geliri olan damat adayı damga vurdu.

Holding patronu olduğunu söyleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu, ek geliriyle Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın ağzını açık bıraktı.

Ahmet Şükrü Naiboğlu kimdir

58 yaşında olan damat adayı Ahmet Şükrü Naiboğlu, 1 evlilik yapmış. 20 sene önce eşinden ayrılan Holding patronu damat adayının bu evlilikten 1 çocuğu var. Sosyal Bilimler Okulu mezunu olan Ahmet Şükrü Naiboğlu çevresi tarafından esprili ve kültürlü biri olarak tanınıyor. Emekli Subay olan Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun emekli maaşı dışında 120 bin liralık ek geliri bulunuyor.

Size talip olduğum için pişmanım

Damat adayı Naiboğlu'na talip olan Fehime Hanım'ın daha uzun sohbet etmek istemesi üzerine ilginç bir diyalog yaşandı. 'Gelin isterseniz oturup konuşalım. birbirimizi tanıyalım.' diyen gelin adayına 'Daha sonra. Ortama bir alışayım. Belki başka taliplerim de gelir. Onların önünü kesmeyeyim.' dedi. Bunun üzerine Fehime Hanım ise; 'Size talip olduğuma pişman oldum. Kalbimi kırdınız.' şeklinde cevap vererek stüdyoyu terk etti. 

'Para yemesini bilen kişileri bekliyorum'

Evleneceksen Gel'de taliplerini bekleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun 'Nasıl bir talip bekliyorsun?' sorusuna 'Para yemesini bilen,güzel oynayan biri olsun.' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN