Rising Star'da Demet Akalın'dan özür diledi

Rising Star'da Demet 
Akalın'dan özür diledi

Rising Star'da eski vokalist Ömer Topçu'nun yıllar sonra Demet Akalın'dan özür dilemesi geceye damga vurdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye'de ilginç bir olay yaşandı.

Rising Star'a Demet Akalın'ın eski vokalisti Ömer Topçu'nun yıllar sonra Demet Akalın'dan özür dilemesi damga vurdu.

Jüri koltuğunda Demet Akalın'ın da bulunduğu programa ünlü sanatçının dargın olduğu eski vokalisti katıldı. 

Senin kimseye ihtiyacın yok

Demet Akalın’ın sahneye çıkan yarışmacı Ömer Topçu’ya, ‘Sana çok kırgınım’ demesiyle herkes şoke oldu. Stüdyoda ve TV başında kimsenin anlamadığı ‘kırgınım’ açıklamasından sonra Akalın, ‘ İlk oyu ben vermek istedim, kendisinin sesini zaten biliyorum, çok güçlü bir sesi var. Senin kimseye ihtiyacın yok, yolun açık olsun’ dedi.

Stüdyodaki soğuk havayı ısıtmaya sunucu Öykü Serter ‘Ne olduğunu bilmiyoruz ama Ömer, Demet Akalın’ın eski vokalisti bunu biliyoruz. Ömer istersen Demet Akalın’dan bir özür dile’ dedi.

Ömer Topçu, yıllar önce vokallistliğini yaptığı Demet Akalın'dan canlı yayında özür diledi. Duygusal anların da yaşandığı yarışmada 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Demet Akalın ve eski vokalisti Ömer Topçu arasındaki kırgınlığın kalkması geceye damgasını vurdu.

İşte o anlar:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN