Davutoğlu da amiral bildirisini kınadı: Kötü niyetli bir sorumsuzluk örneği

Davutoğlu da amiral bildirisini kınadı: Kötü niyetli bir sorumsuzluk örneği

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 103 amiralin yayımladığı bildiriyi kınadı. Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu, bildiri için "Kötü niyetli bir sorumsuzluk örneğidir" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 103 emekli amiralin yayımladığı bildiriye sosyal medyadan tepki gösterdi.

Davutoğlu, yaptığı açıklamada "Bildiri ülkenin tarihsel hafızasını ve içinden geçtiği hassas süreci göz önüne almayan; kötü niyetli bir sorumsuzluk örneğidir" dedi.

Davutoğlu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Gelecek Partisi milli iradenin, hukuk devletinin ve demokrasinin yanındadır. Militarist ya da sivil fark etmez, darbe heveslilerine geçit verilemez. Bildiri ülkenin tarihsel hafızasını ve içinden geçtiği hassas süreci göz önüne almayan; kötü niyetli bir sorumsuzluk örneğidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN