Dedemin Fişi filminin konusu ne, nerede çekildi? İşte oyuncuları

Dedemin Fişi filminin konusu ne, nerede çekildi? İşte oyuncuları

Güldür Show ekibinin oyuncu kadrosunun yer aldığı Dedemin Fişi televizyon ekranlarında izleyicilerini güldürüyor. Peki, Dedemin Fişi filminin konusu ne, nerede çekildi? İşte oyuncuları ve filmin tüm detayları…

2015 yılında vizyona girdiği tarihte izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Dedemin Fişi filmi, Malatyalı bir ailenin içinde bulunduğu trajikomik durumu, sevilen oyuncularla izleyenlerine aktarıyor. Dedemin Fişi filmi, dedesinin mirası peşinde koşan ve türlü oyunlarla diğer aile üyelerini atlatmaya çalışan Çirci ailesini konu ediniyor. Oyuncuları ise yaptıkları showlarla televizyon ekranlarının sevilen isimleri…

DEDEMİN FİŞİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Salih Çirci, Malatyalı Çirci ailesinin en yaşlı üyesidir ve beyin ölümü gerçekleşmiş olarak makineler bağlı olarak yaşatılmaktadır. Doktorlar Salih Çirci’nin ölümünün resmen gerçeklemesi için fişi çekme kararını ailesine bırakmıştır.

Farklı yerlere dağılmış olan ailenin üyeleri, bir araya gelerek fişin çekilmesi kararını birlikte vereceklerdir. Ancak ortada mirasın kime kalacağı ve mirastan kimin ne kadar pay alacağı konusu vardır.

Miras üzerinde hayaller kuran aile üyeleri, yaptıkları çeşitli oyun ve kurnazlıklarla diğer aile üyelerini geride bırakarak mirastan en büyük payı alma derdine düşerler.

Bir yanda vicdanları diğer yanda para hırsı arasında kalan Çirci ailesi daha fiş çekilmeden miras kavgasına düşer ve birbirinden komik olaylar yaşanmaya başlar.

dedemin-fisi-2.jpg

OYUNCULARI

Yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaristliğini ise Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Dedemin Fişi filminin oyuncu kadrosu şu şekilde;

Onur Buldu - Marif Çirci/Arif Çirci

Ali Sunal - Rıfat Çirci/Sırat Çirci

Alper Kul - Hicri Çirci/Hilmi Çirci

Meltem Yılmazkaya - Döndü Şimşir/Dürdane Çirci

Özge Borak - Nurgül Çirci

Uğur Bilgin - Remzi Çirci/Ramiz Çirci

Aziz Aslan - Şinasi

Ayşen Gruda

Doğa Rutkay - Pervin Kaya

Onur Atilla - Vecdi Şimşir

Erdem Yener - Bora Çirci

Ayşegül Akdemir - Türkan Şimşir

İrem Sak - Kader Çirci

Burak Topaloğlu - Ivan

Özlem Tokaslan - Üzerlik

Kıvanç Baran Arslan - Rıza

Zeynep Kankonde - Semra

NEREDE ÇEKİLDİ?

Malatyalı Çirci ailesinin saflık ve kurnazlık arasında gidip gelen miras kavgasının komik bir şekilde anlatıldığı Dedemin Fişi filmi Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çekildi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN