Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in başrol oynadığı ‘Çilek Kokusu’ dizisinden kötü haber

Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in başrol oynadığı ‘Çilek Kokusu’ dizisinden kötü haber

STAR TV'nin ve ekranların sevilen dizisi Çilek Kokusu’ndan hayranlarını üzecek haber geldi. Çilek Kokusu ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Star TV'de yayınlanan Çilek Kokusu'ndan kötü haber geldi. Geçtiğimiz yaz gençlik dizisi olarak ekrana gelen ve yeni sezonda da devam eden dizi, ekrana veda ediyor.

15-11/06/fft99_mf5832570

Çilek Kokusu 23. bölümde final yapıyor

Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Gold Film'in üstlendiği dizi, 23. bölümde final yapacak.

Çilek Kokusu 20. bölüm fragman

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN