Deniz Akkaya beklemedi, hukuki süreci başlattı

Deniz Akkaya beklemedi,
hukuki süreci başlattı

Deniz Akkaya, geçen cumartesi gecesi sevgilisi Murat Varol'la büyük bir tartışma yaşadı. Kavga büyüyünce Akkaya, Arnavutköy Karakolu'na sığınıp şikayetçi oldu.

Deniz Akkaya'nın yeniden bir araya geldiği işletmeci sevgilisi Murat Varol'la ilişkisi yine hüsranla bitti. Yıllar sonra tekrar beraber olmaya başlayan sevgililer, geçen cumartesi akşamı evde tartıştı.

Akkaya, sevgilisi Murat Varol'dan dayak yediğini söyleyip Arnavutköy Karakolu'nda soluğu aldı. Polislerden yardım isteyen ünlü manken, şiddet uygulayan sevgilisinden şikayetçi oldu.

Hukuki süreç başlıyor

Bu haberin ardından Hürriyet'in ulaştığı Deniz Akkaya şunları söyledi: "Dün itibari ile uzaklaştırma kararı alıp hukuki sürece başladığım için ve kızımın okulunun bugün başlamış olması nedeni ile hassas bir süreçteyim. Kanun, hukuk gereğini yapıyor, sürece güvenelim ve izleyelim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN