Deniz Baysal mahkemelik oldu

Deniz Baysal mahkemelik oldu

'Rüzgarın Kalbi' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Deniz Baysal ile eski dizisinin yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı.

TRT 1’de yayınlanan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinden ayrılıp fox tv’de ekrana gelen 'Rüzgarın Kalbi'ne transfer olan Deniz Baysal mahkemelik oldu.

Yapım şirketi Sonart Medya’nın, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davaya göre; şirket ile oyuncu arasında 16 Aralık 2015’te sözleşme imzalandı. Baysal, bölüm başına 8 bin lira ücretle 'Tümay' rolünü canlandırmayı kabul etti. 5'inci bölümün ardından sezon finali yapılan dizinin yeni sezonda da devam edeceği oyunculara açıklandı. Ancak Baysal, 3 bölümün ücretini alamadığı, çalışma şartlarının da ağır olduğu gerekçesiyle sözleşmeyi tek taraflı feshetti.  

İddiaların doğru olmadığını öne süren yapım şirketi, oyuncuya 260 bin liralık tazminat davası açtı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN