Deniz Baysal mahkemelik oldu

Deniz Baysal mahkemelik oldu

'Rüzgarın Kalbi' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Deniz Baysal ile eski dizisinin yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı.

TRT 1’de yayınlanan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinden ayrılıp fox tv’de ekrana gelen 'Rüzgarın Kalbi'ne transfer olan Deniz Baysal mahkemelik oldu.

Yapım şirketi Sonart Medya’nın, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davaya göre; şirket ile oyuncu arasında 16 Aralık 2015’te sözleşme imzalandı. Baysal, bölüm başına 8 bin lira ücretle 'Tümay' rolünü canlandırmayı kabul etti. 5'inci bölümün ardından sezon finali yapılan dizinin yeni sezonda da devam edeceği oyunculara açıklandı. Ancak Baysal, 3 bölümün ücretini alamadığı, çalışma şartlarının da ağır olduğu gerekçesiyle sözleşmeyi tek taraflı feshetti.  

İddiaların doğru olmadığını öne süren yapım şirketi, oyuncuya 260 bin liralık tazminat davası açtı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN