DEVA Partili Ekmen'den 'Ayvatoğlu' açıklaması

DEVA Partili  Ekmen'den 'Ayvatoğlu' açıklaması

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, madde kullanımından tutuklanan AK Parti Genel Merkez personeli Ayvatoğlu’nun servetinin kaynağına ilişkin hala soru işaretleri olduğunu belirterek, bu kaynağı araştırmayan her soruşturmanın bir karartma olacağını ifade etti.

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, lüks bir aracın içinde madde kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıktıktan sonra tutuklan AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu’nun açıklamasında eksikler olduğunu iddia etti.  

Ayvatoğlu’nun kazancına ilişkin hala soru işaretlerini olduğunu dile getiren Ekmen, şu ifadeleri kullandı: 

"'Genel merkez büro personeli' yaptığı açıklamada, servetinin kaynağı ve Kastamonu belediyesi ile ilgili maceralarına(!) hiç girmemiş. 

Kimin, neyi, nasıl içtiği kimseyi ilgilendirmez.  Bay #pudrasekeri’nin servetinin kaynağını araştırmayan her soruşturma bir karartmadır. 

Bay büro personelinin serveti ve ilişki ağı hakkıyla incelenirse, uyuşturucu tedarikçiliği yaptığı iddiaları ve tedarikçilik yoluyla rehin aldığı, nüfuz ticaretine alet ettiği kişiler de açığa çıkar."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN