Devler Ligi'ne dev açılış: PSG - Manchester United

Devler Ligi'ne dev açılış: PSG - Manchester United

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu, bu akşam oynanacak 8 maçla başlıyor. Temsilcimiz Başakşehir'inde yer aldığı H grubunda Paris Saint Germain, Manchester United'ı ağırlıyor. İşte, PSG - Manchester United maçı bilgileri ve ilk 11'ler...

Kıta Avrupasının kulüp düzeyinde en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi nihayet başlıyor. Günün en dikkat çeken maçında Paris Saint Germain ile İngiliz Devi Manchester United karşı karşıya gelecek. H grubundaki diğer maçta ise Süper Lig şampiyonu Başakşehir, Almanya temsilcisi Leipzig'e konuk oluyor. İşte, Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maç programı...

PSG MANCHESTER UNITED NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Futbolseverlerin merakla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bu akşam başlıyor. Devler Ligi'nde Fransız temsilcisi Paris Saint Germain, İngiliz rakibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. 20 Ekim 2020 Salı günü Paris Parc des Prince (Prensler Parkı) Stadyumu'nda oynanacak mücadelede başlama düdüğü saat 22.00'de çalacak.

PSG MANCHESTER UNITED BEIN SPORTS MAÇ LİNKİ

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ / H GRUBU 1. HAFTA

MAÇ: Paris Saint Germain - Manchester United

STAT: Paris Parc des Prince Stadyumu

TARİH: 20 Ekim 2020 Salı günü

SAAT: 22.00

YAYIN: Bein Sports 2

HAKEMLER: Mateu Lahoz, Pau Cebrian, Roberto del Palomar

PSG MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa futbolunun iki dev kulübünü karşı karşıya getirecek Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint Germain - Manchester United maçı, yayıncı kuruluş Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçı şifresiz izlemek isteyen taraftarlar; selcuksportshd, justintv, iptv, taraftarium, netspor, jestyayin, fiisports, acestream, trgoals, sopcast gibi bazı illegal platformlardan maç linki arıyor. Fakat bu platformlardan 'PSG Manchester United maçı izle'mek yasal değil ve suç unsuru içermektedir.

Bein Sports'un dijital platformu Bein Connect platformu üzerinden maçı internetten yasal olarak takip edebilirsiniz.

PSG MANCHESTER UNITED CANLI SKOR

MUHTEMEL İLK 11'LER

PSG

Navas
Bakker
Kimpembe
Marquinhos
Florenzi
Draxler
Herrera
Gueye
Maria
Neymar
Mbappe

MANCHESTER UNITED

De Gea
Tuanzebe
Lindelöf
Shaw
Bissaka
Matic
Pogba
Telles
Fernandes
Rashford
Martial

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

* PSG ile Manchester United'ın Avrupa arenasındaki daha önceki tek eşleşmesinde İngiliz ekibi, 2018/19 ikinci turunda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını deplasmanda 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

* Evinde oynadığı son 53 Şampiyonlar Ligi maçında yedi yenilgi alan PSG, bu süreçte hiçbir rakibine iki kere mağlup olmadı. Fransız ekibi, Mart 2019'daki 3-1'lik Manchester United yenilgisinden bu yana oynadığı dört iç saha maçını da kazandı.

* 2005/06 sezonundan bu yana ilk kez bir Fransız takımıyla Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşen Manchester United, o sezon karşılaştığı Lille'i iki maçta da mağlup edememişti (1B 1M). Kırmızı Şeytanlar, Fransız takımlarına konuk olduğu son altı grup maçının sadece birini kazanabildi (3B 2M; 2-1 vs Bordeaux).

* 2012/13 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı 24 iç saha maçını kaybetmeyen PSG (19G 5B), son iç saha yenilgisini Aralık 2004'te CSKA Moskova'dan aldı (1-3).

* Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 22 sezonun sadece ikisinde açılış maçını kaybeden Manchester United (13G 7B), 1996/97'de Juventus ve 2015/16'da PSV'ye mağlup oldu. Şu an Kırmızı Şeytanlar'ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer, Juventus'a kaybedilen karşılaşmada futbolcu olarak bu turnuvadaki ilk maçına çıkmıştı.

* Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son beş maçın dördünü kaybeden Manchester United (1G), son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. İngiliz ekibi, Aralık 2004-Mart 2005 arasından bu yana bu turnuvada üst üste üç yenilgi almıyor.

* Şampiyonlar Ligi kariyerinde 19 gol atan Kylian Mbappé, bu gollerin dördünü İngiliz takımlarına karşı kaydetti. Mbappe bu maçta gol atarsa, Lionel Messi'nin (22 yaş 267 gün) rekorunu kırarak 20 gole en genç yaşta ulaşan oyuncu olacak (21 yaş 305 gün).

* Manchester United'ın yeni transferi Edinson Cavani, PSG formasıyla Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla gol atan oyuncu konumunda (30). Uruguaylı daha önce forma giydiği Napoli ve PSG formalarıyla çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçlarında fileleri havalandırmayı başardı. Bu alanda ondan daha yüksek sayıya sahip sadece üç oyuncu var: Zlatan Ibrahimovic (3), Javier Saviola (3) ve Fernando Morientes (4).

* Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla asist yapan oyuncu olan PSG'nin yıldızı Ángel Di María'nın (6) daha önceki dört sezonda toplam yedi gol pası vardı.

* 2019/20 Şampiyonlar Ligi sezonunda Lionel Messi'nin (45) ardından en fazla çalımla top taşıma yapan oyuncu olan Neymar (36), topla en fazla mesafe kateden isim olmayı başarmıştı (1.279 metre).

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. HAFTA MAÇ PROGRAMI

20 Ekim 2020 Perşembe:

19.55 Zenit (Rusya) - Club Brugge (Belçika)

19.55 Dinamo Kiev (Ukrayna) - Juventus (İtalya)

22.00 Rennes (Fransa) - Krasnodar (Rusya)

22.00 Chelsea (İngiltere) - Sevilla (İspanya)

22.00 Lazio (İtalya) - Borussia Dortmund (Almanya)

22.00 Barcelona (İspanya) - Ferencvaros (Macaristan)

22.00 Paris Saint-Germain (Fransa) - Manchester United (İngiltere)

22.00 Leipzig (Almanya) - Başakşehir (Türkiye)

21 Ekim 2020 Çarşamba:

19.55 Salzburg (Avusturya) - Lokomotiv Moskova (Rusya)

19.55 Real Madrid (İspanya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

22.00 Bayern Münih (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)

22.00 Inter (İtalya) - Borussia Mönchengladbach (Almanya)

22.00 Olympiakos (Yunanistan) - Olympique Marsilya (Fransa)

22.00 Manchester City (İngiltere) - Porto (Portekiz)

22.00 Ajax (Hollanda) - Liverpool (İngiltere)

22.00 Midtjylland (Danimarka) - Atalanta (İtalya)

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE KUPASI 2020-21 SEZONU HANGİ KANALDA?

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP ETABI EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ NEDİR, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ HAKKINI KAYBETTİ!

TFF 1. LİG'İN YAYINCISI DEĞİŞTİ: MAÇLAR ARTIK ŞİFRESİZ!

DIGITURK NASIL İPTAL EDİLİR?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN