Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? Devlet Bahçeli iyi mi durumu nasıl?

Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? Devlet Bahçeli iyi mi durumu nasıl?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, özellikle son aylarda yaşadığı solunum problemlerinden ötürü uzunca bir süre tedavi görmüştü. En son partisinin grup toplantısında sesinin kısık çıkması, 'Devlet Bahçeli hasta mı? Hastalığı ne? Durumu nasıl?' sorularını da beraberinde getirdi...

2019 yılının ekim ayında soğuk algınlığına yakalandıktan sonra uzunca bir süre tedavi gören ve grup toplantılarına dahi katılmayan Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu oldukça iyi gibi. İnternet kullanıcıları, her grup toplantısında kameralar karşısına çıkan MHP Lideriyle ilgili, 'Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? İyi mi?' tarzındaki soruların cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

DEVLET BAHÇELİ HASTA MI?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında sesinin kısık çıkmasının ardından, 'Devlet Bahçeli hasta mı?' yorumları yapıldı.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili 4 Ekim’de, MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay, Bahçeli'nin sağlığının yerinde olduğunu paylaşmıştı. Akçay, o dönem bu konunun sürekli gündeme getirilmesine tepki göstererek, "İstirahat halinde. Bütün görüşmeleri, çalışmaları anbean takip ediyor. Yani Meclisin açılışından komisyon çalışmalarına kadar sürekli irtibat halindeyiz, görüşüyoruz, bilgi sunuyoruz. Bize talimatlar veriyor. Bunun dışında bir şey söylemeye gerek yok." ifadelerini kullanmıştı.

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu partili yetkililerce her defasında açıklamaktaydı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye'se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir." açıklamasında bulunmuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2019 yılının ekim ayında rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Sosyal medyada Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. MHP ise o iddiaları yalanlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN