Direklerin Gecesi

Lig de böyle maçları oynamak gerçekten çok zor, Ersun hoca hafta boyunca oyuncularının rehavete girip,oyundan düşme endişelerini dile getirmiş buna dikkat edeceğiz demişti.

Kazanan Konyaspor kadrosunu bozmayan Fenerbahçe, dirençli, ikili mücadelelerde sert oynayan Kayserispor karşısında ilk yarı istediği pozisyonları bulsa da Moses’in füzesi ile direği,Rodrigues’in ilginç yaşanan karambolde çerçeveyi bulamayan şansızlığı, karşı karşıya kaldığı pozisyondaki beceriksizliği belki de direnci erken düşecek olan Kayseri’nin ikinci yarıya ümitli bir şekilde çıkmasını sağladı.

Kontratakla pozisyon yaratmak isteyen Sarı-Kırımızılı ekip, Hasan Ali”nin saniyelik kaçırdığı Umut Bulut ile golü buldu. Kalesindeki gole engel olamayan Fenerbahçe, kalan dakikalarda direkleri ve sahanın yıldızı Lung’u geçemeyerek eline geçen büyük fırsatı kullanamadı.

Ersun hoca bireysel hatalar ve maç öncesi yaşayacağı sıkıntıları erken görse de futbolcularını buna inandıramaması pahalıya patladı.

Türkiye’de hakemler bazen haklı olarak eleştiriliyor sanki. Arda Kardeşler’in ilk yarıda büyük sertliklere izin vermesi, ilk sarı kartı Rodrigues’e itirazdan çıkarması, tempolu giden bir oyunda 2 pozisyonda VAR’a gitmemesi, geceye düşündürücü bir çizgi çekti.

9 haftada 3 teknik direktör değiştiren ligin en sıkıntılı takımı Kayserispor, Bülent hocayı geç de olsa getirmesi müthiş bir iş. Bu takımı ondan başkası düzlüğe çıkaramazdı...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum