DMO: 5 milyon adet aşı enjektörü alınacak

DMO: 5 milyon adet aşı enjektörü alınacak

Devlet Malzeme Ofisi, Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyacı olan 5 milyon adet aşı enjektörü için ihale açtı. Teklifler için son gün 19 Şubat. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle başlayan aşılama çalışmaları Türkiye'de de devam ediyor. Türkiye, Çinli Sinovac şirketinin ürettiği CoronaVac aşısını kullanıyor.

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyacı olan 5 milyon adet aşı enjektörü için ihale açtı.

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre DMO, söz konusu enjenktörleri tip ticari şartnamesi ile ihtiyaç sahibi kurumca hazırlanan teknik şartnamesine ve teslim planına uygun olarak, ihale ek şartları listesinde belirtilen şartlar dahilinde açık teklif usulü ile piyasadan temin edecek.

SON GÜN 19 ŞUBAT

Bu nedenle istekliler ilk tekliflerini yazılı olarak bildirecek ve devamında tekliflerini sözlü olarak sürdürecekler. Teklifler, 19 Şubat günü en geç saat 12.00'ye kadar genel müdürlüğün 4 No'lu Satınalma Daire Başkanlığı'nda bulundurulacak. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak.

İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN