Dolar ve euro yeni güne sakin başladı

Dolar ve euro yeni güne sakin başladı

Dün piyasaların kapanışında 7,25'e doğru sıçradıktan sonra günü 7,16'dan kapatan dolar/TL, yeni güne sakin başladı. Dolar/TL 7,16-7,17 seviyelerinden, euro/TL ise 8,73'ten güne başladı.

Yurt içi ve yurt dışında yoğun veri akışı ve gündemin bulunduğu günde, Türkiye'de Ekonomik Güven Endeksi, TCMB tutanakları ve para banka istatistikleri ön plana çıkıyor. Yurt dışında ise ABD büyüme rakamları takip edilecek.

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana yönünü yukarı çeviren dolar/TL, dün piyasaların kapanışına doğru 7,25 seviyesine kadar tırmandıktan sonra günü 7,17 düzeyinde kapattı. Böylece, 6,89 ile son 6 ayın en düşük seviyelerine kadar çekilen dolar/TL, 4 işlem gününde yüzde 5'in üzerinde artmış oldu.

PİYASALARDA İLK RAKAMLAR

Dolar/TL'de bu sabah ise dünkü kapanış seviyeleri olan 7,16-7,17 bandında yatay hareketler mevcut. Euro/TL'de de geçen haftanın ortasında başlayan yükseliş hareketi kuru, 8,36'dan 8,80 düzeyine kadar taşıdı. Euro/TL, bu sabah saatlerinde 8,73'lerden işlem görüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN