Donan Beyşehir Gölü'nde vatandaşların tehlikeli eğlencesi

Donan Beyşehir Gölü'nde vatandaşların tehlikeli eğlencesi

Konya Beyşehir Gölü'nün buz tutan yüzeyine çıkan bazı vatandaşlar, tehlikeye aldırmadan bu durumu eğlence haline getirdi. Vatandaşlar, tüm uyarılara karşın göl üzerinde yürüyüş yapıyor, fotoğraf çektiriyor ve oyun oynuyor.

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nün buz tutan yüzeyine çıkan bazı vatandaşlar, tehlikeye aldırmadan bu durumu eğlence haline getirdi. Büyük bölümünün buz tuttuğu göle ziyaretçi akını yaşanıyor.

17-02/03/01

İlçeden geçenlerin de uğrak yeri olan gölün yüzeyindeki buz tabakasının giderek kalınlaşmasından cesaret bulanlar, tüm uyarılara karşın göl üzerinde yürüyüş yapıyor, fotoğraf çektiriyor ve oyun oynuyor.

17-02/03/02

Polis ve Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, buz üzerinde yürümeyi sürdürenleri kıyıya çıkarıyor. Avcılık faaliyetlerinin durduğu gölde gezinti yatları turlarına ara verdi. Gölde yaşam süren su kuşları hava koşullarından olumsuz etkilendi. Beslenme zorluğu çeken kuşlar ve ördekler vatandaşlar tarafından besleniyor.

KONYA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN