Düğün sonrası eşini makyajsız görünce dava açtı

Düğün sonrası eşini makyajsız görünce dava açtı

Cezayir’de düğün töreninin sabahında eşini makyajsız olarak ilk kez gören damat, büyük şok yaşadı. Yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamayan damat, eşini evine giren hırsız sandı.

Cezayir’de yaşayan bir adam düğün töreninin sabahında eşini ilk kez makyajsız bir şekilde görünce gözlerine inanamadı.

Eşini doğal hali ile gören damat, karısının makyajlı ve makyajsız hali arasındaki farkın bu denli şaşırtıcı olması nedeniyle şoka girdi. Sabahın ilk saatlerinde eşinin günlük hali ile karşılaşan Cezayirli damat, bu kişiyle evlendiğine inanamadı.

20 bin dolarlık dava

Yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamayan damat, eşini evine giren hırsız sandı. Ancak gerçeği kabul etmek zorunda kalan damat, aldatıldığını iddia ederek yaşadığı psikolojik olarak yıprandığı gerekçesiyle karısına 20 bin dolarlık dava açtı.

Aileye yakın kaynaklar damadın, eşinin evlenmeden önce doğal hali ile hiç karşılaşmadığını ve daha güzel göründüğünü söylediğini aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN