5 yıldır işitme kaybı yaşıyordu: Kulağından çıkan nesne şoke etti

5 yıldır işitme kaybı yaşıyordu: Kulağından çıkan nesne şoke etti

Yıllarca işitme kaybı yaşadığını düşünen Wallace Lee isimli adam aldığı basit bir endoskop kiti ile kulağında beyaz bir nesne gördü. Doktora giden adamın kulağındaki nesnenin silikon bir tıkaç olduğu ve işitme kaybının sebebinin de onun neden olduğu anlaşıldı. Wallace Lee olayla ilgili, "Odadaki her şeyi anında duymaya başladım. Yıllardır kafamın içinde olan sis gitti." ifadelerini kullandı.

Yıllardır işitme kaybı yaşadığını düşünen adamın kulağından kulak tıkacı silikonu çıktı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; birkaç yıldır kulağında problem olduğunu belirten Britanyalı Wallace Lee, bunun işinden kaynaklandığını düşünüyordu. Kraliyet Donanması'nda 24 yıl boyunca mühendis olarak görev yapan yaşlı adam, uzun süre gürültülü mekanlarda çalıştığını ifade etti.

66 yaşındaki Lee, denge bozukluğundan da mustarip olunca aile hekimine gitti. Ancak kulağında bir şey görülmeyince antibiyotik verilip evine yollandı.

SİLİKONU CIMBIZLA ÇIKARDILAR

Lee bunun ardından basit bir endoskop kiti satın aldı ve kulağında küçük beyaz bir nesne gördü. Aile hekimi kulak tıkacının parçasını çıkaramayınca Lee, kulak burun boğaz doktoruna göründü ve kurtuldu.

Lee, doktorun parçayı önce çıkarmaya çalıştığını ancak silikonunun çok derine girdiği için nesnenin cımbızla alındığını belirtti:

'KAFAMIN İÇİNDEKİ SİS GİTTİ'

"Doktor parçayı çekti. Birden pat sesi geldi ve tekrar net şekilde duymaya başladım. Odadaki her şeyi anında duymaya başladım. Yıllardır kafamın içinde olan sis gitti."

Eski asker, nesnenin 5 yıl önce Avustralya'daki ailesini ziyaret etmeye gittiğinde kulağında kaldığını düşünüyor. Kulak tıkacının farklı boyutlarda silikonları olduğunu belirten yaşlı adam, "O zamandan beri kulağımdaydı… O kadar rahatladım ki. Sanki ilk kez düzgün işitiyorum" dedi.0

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN