9 Temmuz'dan önce son temas: Rivlin ile Abbas görüştü

9 Temmuz'dan önce son temas: Rivlin ile Abbas görüştü

Filistin Devlet Başkanı Abbas, 9 Temmuz'da görevden ayrılacak olan İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin ile telefonda görüştü. Abbas'ın görüşmede, İsrail ile Filistin arasında yakında barış sağlanacağına dair umudunu dile getirdiği belirtildi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile 9 Temmuz'da görevi bırakacak olan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANI'NDAN TEŞEKKÜR

Abbas'ın görüşmede, İsrail ile Filistin arasında yakında barış sağlanacağına dair umudunu dile getirdiği aktarıldı.

Rivlin'in de Abbas’a Filistin ve İsrail arasındaki nadir olan telefon görüşmesi için teşekkür ettiği bildirildi. İki lider arasındaki görüşme ile ilgili daha fazla detay paylaşılmadı.

İSRAİL MEDYASINDAN YENİ İDDİA

İsrail medyası ise Abbas ve Rivlin görüşmesinin İsrail hükümetinin Filistin topraklarındaki koordinatörü Ghassan Alian tarafından koordine edildiğini öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN