ABD Ankara Büyükelçisi Flake: İsveç’in NATO’ya katılımını takdirle karşılıyorum

ABD Ankara Büyükelçisi Flake: İsveç’in NATO’ya katılımını takdirle karşılıyorum

TBMM Genel Kurulunda, Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, teklifin kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, İsveç’in NATO’ya katılımını onaylama kararını büyük bir takdirle karşılıyorum." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) katılımına ilişkin protokolün onaylanmasına dair kanun teklifi, büyük bir çoğunlukla kabul edildi. Gerçekleştirilen bu kritik oylamada, toplam 346 oy kullanıldı ve kanun teklifi 287 evet oyu ile geçti. Oylamada 55 ret ve 4 çekimser oy kullanıldı.

ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, onaylamanın ardından sosyal medya hesabından "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, İsveç’in NATO’ya katılımını onaylama kararını büyük bir takdirle karşılıyorum." açıklaması yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN