ABD üssüne roket saldırısı

ABD üssüne roket saldırısı

ABD ordusu, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin işgalindeki Haseke ve Deyrizor'daki üslerine dün takviye yolladı. Suriye'de Fırat İran destekli terörist gruplar, Deyrizor'daki ABD askerlerinin konuşlandığı Ömer Petrol Sahası Üssü'ne bugün roket saldırısı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

İran destekli teröristler, sabah saatlerinde Fırat Nehri'nin doğu yakasındaki ABD güçlerinin bulunduğu Ömer Petrol Sahası Üssü'ne roket saldırısı düzenledi. ABD saldırıya dair henüz bir açıklama yapmadı.

Suriye'de ABD güçlerinin konuşlandığı üslere yılbaşından bu yana roket ve aidiyeti bilinmeyen kamikaze insansız hava araçları (İHA) ile en az 4 kez saldırı düzenlendi.

Fırat Nehri'nin doğusunda kalan Deyrizor, ABD destekli terör örgütü PKK/YPG'nin işgalinde, il merkezi ve diğer bölgeler ise Beşşar Esed rejimi ve İran destekli grupların kontrolünde bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN