ABD'li şarkıcıdan İsrail'e boykot çağrısı

ABD'li şarkıcıdan İsrail'e boykot çağrısı

İsrail'in Filistinlilere yönelik akılalmaz zulmüne bir tepki de ABD'li şarkıcı Della Miles'dan geldi. Miles, İsrail'i boykot etme çağrısı yaparken "Kim dur diyecek bu zalimlere?" diye de sordu.

İsrail'in Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırılarına ABD'li şarkıcı Della Miles da tepki gösterdi.

Türkiye'ye yerleşerek Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles, İsrail ürünlerini kullanmayacağını belirterek İsrail'e karşı boykot kararı aldığını açıkladı.

İSRAİL'İ BOYKOT ETME ÇAĞRISI

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Miles, resmi sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak "Ey Türkiye, Azerbaycan ve diğer tüm Türk cumhuriyetleri, ben İsrail'e karşı boykota başlayıp barkod numarası 729 ile başlayan hiç bir ürünü artık almayacağım. Sende benimle birlikte aynı boykota katılır mısın? Bu boykota tüm Müslüman alemini davet ediyorum" dedi.

'KİM DURDURACAK BU KATLİAMI?'

Miles boykot çağrısı yaptığı paylaşımının ardından yaptığı ikinci paylaşımında ise "Şimdi de kara harekatı! Kim dur diyecek bu zalimlere, kim durduracak bu katliamı. İsrail orada bir soykırım yapıyor! Bu soykırımı kim durduracak! Delireceğim. Rabbim Filistin'e yardım et" ifadelerini kullandı.

Paylaşımlara beğeni yağarken birçok sosyal medya kullanıcısı da 'seninleyiz' yorumları yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN