Almanya’nın Kabil Büyükelçiliği’nden vatandaşlarına çağrı

Almanya’nın Kabil Büyükelçiliği’nden vatandaşlarına çağrı

Almanya’nın Kabil Büyükelçiliği, Afganistan'da bulunan vatandaşlarını uyararak, "Sizi aramadan havaalanına yaklaşmanızı önermiyoruz. Bunu yapmak riskli olabilir" dedi.

Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesi sonrası tahliyeler başladı. Bazı Afgan vatandaşlar araçlarıyla uzun kuyruklar oluştururken bazıları ise havaalanına akın etti.

Tahliyelerin başlaması sonrası açıklama yapan Almanya'nı Kabil Büyükelçiliği, vatandaşlarını uyardı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlar ve yerel personel için tahliye uçuşları devam ediyor. Uçuşunuzun zamanı geldiğinde sizi bilgilendireceğiz. Sizi aramadan havaalanına yaklaşmanızı önermiyoruz. Bunu yapmak riskli olabilir ve uçuş manifestosunda olmadığınız sürece havaalanına kabul edilmeyeceksiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN