Son çareyi uçağın tekerinde aradılar! Taliban'dan kaçtılar, ölüme yakalandılar

Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesi sonrası ülkeden kaçmaya çalışan üç kişi bir askeri kargo uçağının tekerine asıldı. Uçağın havalanması sonrası düşerek hayatlarını kaybettiler.

KARAR | DIŞ HABERLER

Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesi sonrası ülkede endişe hakim. Vatandaşlar ülkeden kaçmak için ya araçlarıyla sınırlardan geçmeye çalışıyor ya da havaalanına akın etti. Kaçış endişesi havaalanında izdihama yol açtı. Afgan vatandaşlar uçaklara binebilmek için her yolu denedi.

1-002.jpg

Yerel kaynaklardan son gelen bilgilere göre ise, Kabil havaalanında kaçmaya çalışan üç kişi askeri kargo uçağının tekerine asıldı. Uçağın havalanması sonrası üç kişi düşerek hayatını kaybetti.

ucakic.jpg

Bazı kaynaklarda iki kişi olarak kayda geçen olaya tanık olan yerel halk ise uçaktan düşen kişilerin evlerinin üzerine düştüğünü iddia etti. Vatandaşlar, bu düşüşün yüksek ve korkunç bir sese neden olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN