Arızalanan yürüyen merdiven 14 kişiyi yaraladı! Bir anda ters yöne doğru gitmeye başladı ve...

Güney Kore'de kameralara yansıyan görüntülerde bir metro istasyonunda yürüyen merdivenlerde yaşanan arızanın ortalığı karıştırdığı görüldü. Arızanın ardından aniden ters yöne doğru hareket etmeye başlayan yürüyen merdiven ise 14 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Güney Kore'de arızalanıp aniden ters yöne doğru hareket eden yürüyen merdivenler 14 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Güney Kore'nin güneydoğusundaki Seongnam şehrinde bulunan Sunae Metro İstasyonu'nda sabah saatlerinde arızalanan yürüyen merdiven ters yöne hareket etti. Aniden yön değiştiren merdivende bulunan kişiler ise dengelerini kaybederek merdivenden yuvarlandı.

O ANLAR KAMERADA

O anlar istasyonun güvenlik kamerasına yansırken, 14 kişinin yaralandığı açıklandı. Sırtından ve bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kimsenin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Öte yandan, arıza nedeniyle inceleme başlatıldığı belirtilirken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir