Babavanga'nın bu kehaneti de tutacak mı? Endişeli bekleyişin bitmesine az kaldı: Milyonlarca kişi ölümün pençesinde

Babavanga'nın bu kehaneti de tutacak mı? Endişeli bekleyişin bitmesine az kaldı: Milyonlarca kişi ölümün pençesinde

20. yüzyılın , dünya çapındaki tarihi olayları tahmin etme yeteneğine sahip kör bir kahin olarak gündemde bomba etkisi yaratan Baba Vanga 2022 yılı için söylediği kehanetlerle herkesi şaşırtmıştı. Şimdi bütün dünya Baba Vanga' nın kehanetlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekliyor...

Halk arasında Baba Vanga olarak bilinen Vangeliya Pandeva Gushterova, yaşamı boyunca birçok tahminde bulunan bir Bulgar mistikti ve önsezi teorilerine, falcılara ve medyumlara inanan herkes onun kim olduğunu bilir. 1970'lerin ve 1980'lerin sonlarında, Varşova Paktı Doğu Avrupa'da sözde durugörü ve önsezi yetenekleriyle tanınıyordu. Yaşamı boyunca, dünyada gerçekleştiği söylenen olaylar hakkında da birkaç tahminde bulundu ve aşağıdakiler şimdiye kadarki en alakalı tahminlerden bazıları.

Takipçileri, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i doğru tahmin ettiğini söylüyor; ve ayrıca 44. ABD başkanının Afrikalı-Amerikalı olacağını tahmin ettiğini söyledi. Görünüşe göre, 2022'de birkaç Asya ülkesinin ve Avustralya'nın "yoğun bir sel felaketi" ile karşı karşıya kalacağını tahmin ederken, aynı zamanda birçok büyük şehrin kuraklık nedeniyle su kıtlığı ile karşı karşıya kalacağını tahmin etmişti.

Avustralya'nın Doğu Sahili'nin bir yıl boyunca aralıklı olarak devam eden yoğun yağışlar nedeniyle büyük sele neden olması nedeniyle tahmin doğru çıktı.

438386-452438441.jpg

Daha sonraki vizyonları, Dünya'nın yörüngesinin 2023'te değişecek ve astronotların 2028'e kadar Venüs'e uzay yolculuğunu yönetebilecekleri. Ayrıca 2046'da organ bağışı ve organ nakli teknolojisinin o kadar teknolojik hale geleceğini ve insanların bu teknolojiyi kullanarak 100 yıldan fazla yaşayabileceğini öngördü. Geleceğe yönelik uç öngörülerinden biri, Avrupa'nın 2043'e kadar İslamileşeceği ve 2066'da ABD'nin yoluna çıkan her şeyi dondurmak için 'çevresel yıkıcı' adlı bir silah yaratacağı.

Tahminlerinin çoğu biraz fazla aşırı ve tuhaf görünüyor. Bazıları, 25 yıldan daha uzun bir süre önce vefat ettiği için tahmininin doğruluğunu sorgulayabilir, ancak falcılık mirası hala her yıl manşetlere çıkıyor gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN