Bartholomeos'a New York'ta anjiyo yapılacak

Bartholomeos'a New York'ta anjiyo yapılacak

ABD ziyareti kapsamında New York'ta bulunan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı. Bartholomeos'a anjiyo yapılacağı belirtildi. Bartholomeos ziyaretinin ilk günü rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğundan yapılan açıklamada, Bartholomeos'un, sağlık kontrolünün ve doktorlarla yapılan görüşmelerin ardından Manhattan'daki Mount Sinai Hastanesi'ne kabul edildiği belirtildi.

Açıklamada, Bartholomeos'a anjiyo yapılacağı ve sonrasında stent takılıp takılmayacağının değerlendirileceği ifade edildi.

Bartholomeos, Washington ziyareti sırasında da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Bartholomeos'un ABD ziyaretinin ilk günün de rahatsızlanması ile ilgili olarak Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğunun resmi Twitter hesabından açıklama yapılmış ve , Bartholomeos'un uzun uçak yolculuğu ve yoğun programı nedeniyle kendisini iyi hissetmediği ve doktorların tavsiyesiyle George Washington Üniversitesi Hastanesinde müşahede altına alındığı belirtilmişti.

Fener Rum Patriği 23 Ekim’den bu yana ABD'de ziyaretlerini sürdürüyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN