Batı Kudüs'ün girişinde düzenlenen saldırıda 3 İsrailli hayatını kaybetti

Batı Kudüs'ün girişinde düzenlenen saldırıda 3 İsrailli hayatını kaybetti

İsrail ve Hamas arasında devam etmesine kara verilen insani ara sürerken İsrail Polisi, Kudüs'ün girişinde İsraillilere yönelik saldırı gerçekleştiğini açıkladı. Saldırıda 3 İsraillinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İsrail ve Hamas, müzakerecilerin Gazze'de tutulan rehinelerin Filistinli mahkumlarla değiştirilmesine yönelik anlaşmalar üzerinde çalışmaya devam etmesine izin vermek amacıyla altı günlük ateşkesin bir gün daha uzatılması konusunda Perşembe günü son dakika anlaşmaya varılmıştı.

İsrail Polis Sözcülüğü tarafından yapılan açıklamada, Batı Kudüs'ün girişinde İsraillilere yönelik saldırı gerçekleştiği ifade edildi. Açıklamada, silahlı saldırı nedeniyle 3 İsraillinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise ağır yaralandığı bildirildi.

is-4.jpg

Saldırıyı düzenlediği ifade edilen işgal altındaki Doğu Kudüs sakini iki Filistinlinin ise izindeki silahlı iki asker ve bir silahlı sivil tarafından öldürüldüğü belirtildi.

is-3.jpg

İsrail polisi, saldırganların olay yerine M-16 tipinde bir otomatik tüfek, bir tabancayla geldiğini ve arabalarında dolu şarjörler bulunduğunu aktardı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Batı Kudüs'ün girişindeki işlek bir otobüs durağı çevresinde silahlı çatışma sesleri geldiği ve insanların kaçıştığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN