Beş kişilik aile camdan atladı: Sadece 1 kişi kurtuldu

Beş kişilik aile camdan atladı: Sadece 1 kişi kurtuldu

İsviçre Montrö'deki bir apartmanın 7. katında yaşayan beş kişilik bir aile camdan aşağı atladı. Dört kişinin öldüğünü, durumu ağır olan beşinci kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

İsviçre Montrö'de dikkat çeken bir olay yaşandı. Bir apartmanın 7. katında yaşayan beş kişilik bir aile camdan aşağı atladı.

İsviçre'nin Vaud isimli kantonunda polis, bir binanın dibinde dört kişinin ölü bulunduğunu, durumu ağır olan beşinci kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Yerel yetkililer, olayın polis memurlarının bir evde eğitim sorunuyla ilgili olarak Perşembe günü daireye gelmesiyle meydana geldiğini söylediler. Polisler babayla görüşme taleplerine yanıt alamayınca olay yerinden ayrıldı. Bir tanık daha sonra binanın dışında yerde yatan beş kişiyi gördüğünü bildirdi.

BİRLİKTE ATLADIKLARI İDDİA EDİLDİ

Polis, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna dair detay paylaşmadı. Öte yandan, ülkede ulusal çapta yayın yapan tek gazete olan Blick, İsviçre polisine dayandırdığı haberinde 5 kişinin balkondan atladığını yazdı. Haberde, ölen kişilerin Montrö'de bulunan bir casinonun yanındaki binanın 7'nci katının balkonundan atladığı bilgisi paylaşıldı.

Ailenin yaklaşık iki yıl önce Fransa'dan Montrö'ye geldiği ortaya çıkarken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN