Son dakika! Beyaz Saray: Medyanın hedef alınmamasını doğrudan İsrail'e ilettik

Son dakika! Beyaz Saray: Medyanın hedef alınmamasını doğrudan İsrail'e ilettik

Son dakika haberi... İsrail'in, Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin bulunduğu binayı vurmasına bir tepki de Beyaz Saray'dan geldi: Gazetecilerin ve bağımsız medyanın emniyet ve güvenliğini sağlamanın büyük bir sorumluluk olduğunu İsraillilere doğrudan ilettik.

Son dakika haberi... Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, İsrail'in gazetecileri hedef alması ile ilgili Twitter'dan mesaj paylaştı. 

Psaki, İsrail ordusunun Gazze'de AP ve Aljazeera gibi uluslararası medya kuruluşlarının da olduğu binayı hedef alması ile ilgili "Gazetecilerin ve bağımsız medyanın emniyet ve güvenliğini sağlamanın büyük bir sorumluluk olduğunu İsraillilere doğrudan ilettik" açıklaması yaptı. 

İsrail savaş uçakları, Gazze'de içinde AP ve Katar merkezli televizyon kanalı Aljazeera'nin ofislerinin de bulunduğu 13 katlı binayı vurarak yıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN