Biden: Esir takası yakında gerçekleşecek

Biden: Esir takası yakında gerçekleşecek

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlenen bir etkinlikte İsrail ve Filistin arasında esir takası anlaşmasına ilişkin konuştu. Biden, anlaşmanın yakında gerçekleşeceğine inandığını belirtti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 7 Ekim’den bu yana devam ederken, Katar arabuluculuğunda Gazze Şeridi’ndeki esirlerin serbest bırakılması için müzakereler sürüyor. ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da Şükran Günü için düzenlenen bir etkinlikte, İsrail ve Filistin arasında esir takası anlaşmasına ilişkin gelen soruya cevap verdi. Biden, böyle bir anlaşmanın yakında gerçekleşeceğine inandığını açıkladı.

KATAR ANLAŞMA KONUSUNDA İLERLEME SAĞLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Thani, dün esir takası hakkında devam eden müzakerelere dair yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu aşamada takıldığımız noktalar daha çok pratik ve lojistik konular, anlaşmanın özünü temsil eden şeyler değil" demişti.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN