Biden'dan dikkat çeken Ukrayna çıkışı: NATO'ya katılım sürecini kolaylaştırmayacağız

Biden'dan dikkat çeken Ukrayna çıkışı: NATO'ya katılım sürecini kolaylaştırmayacağız

Brüksel’de düzenlenen NATO Savunma Bakanları toplantısında Ukrayna’nın NATO’ya üyeliğinin gündeme gelmesinin ardından ABD Başkanı Joe Biden, “Ukrayna’nın NATO’ya katılım süreci kolay olmayacak. Ukrayna, NATO ülkeleri ile aynı standartları karşılamalı. Bu yüzden bunu kolaylaştırmayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Belçika’nın Brüksel’de gerçekleştirilen NATO Savunma Bakanları toplantısında ABD Başkanı Joe Biden açıklamalarda bulundu. Toplantıda Ukrayna’nın NATO’ya üyeliğinin gündeme gelmesi hakkında konuşan Biden, Rusya'nın işgaline rağmen Ukrayna'nın NATO‘ya katılması için özel düzenlemeler yapmayacağını belirtti.

Biden “Ukrayna’nın NATO’ya katılım süreci kolay olmayacak. Ukrayna, NATO ülkeleri ile aynı standartları karşılamalı. Bu yüzden bunu kolaylaştırmayacağız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN