Çeçen Lideri Kadirov'dan Elon Musk'a tehdit: Elon yerine Elona olarak döneceksin

Çeçen Lideri Kadirov'dan Elon Musk'a tehdit: Elon yerine Elona olarak döneceksin

Geçtiğimiz günlerde Putin'e meydan okuyan Tesla CEO'su Elon Musk'a Çeçenistan Lideri Kadirov'dan yanıt geldi. Putin ile boy ölçülebilmen için Çeçenistan'da eğitim almasını ve nazik Elona'dan sert Elona'ya dönüşmesi gerektiğini belirten Kadirov, "Böylece Çeçenistan'dan Elon yerine Elona olarak döneceksin" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'yı işgal eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i teke tek dövüşe çağırarak meydan okuyan Tesla CEO'su Elon Musk'a Çeçenistan Lideri Ramazan Kadirov sosyal medyadan yanıt verdi.

Kadirov, Musk'a "Elona" diyerek seslendi. Putin ile boy ölçülebilmen için Çeçenistan'da eğitim almasını ve nazik Elona'dan sert Elona'ya dönüşmesi gerektiğini belirten Kadirov, "Böylece Çeçenistan'dan Elon yerine Elone olarak döneceksin" diyerek tehdit etti. Elon Musk ise eğitime ihtiyacı olmadığını ve Putin korkuyorsa sadece sol elini kullanabileceğini ve solak bile olmadığını ifade etti. Öte yandan Elon Musk, bu yanıtın ardından Twitter'daki kullanıcı ismini ise Elona yaptı.

ELON MUSK'A "ELONA" İSMİNİ TAKTI

Kadirov, mesajında Elon Musk'a tavsiyede bulunarak gücünü Putin'e karşı kıyaslamaması uyarısında bulundu. Ayrıca Kadirov, Putin ile boy ölçüşebilmesi için nazik Elona'dan sert Elon'a dönüşmesi gerektiğini de söyleyerek Musk'a Çeçenistan'da eğitim alması için belli başlı yerleri sıraladı. Mesajının sonunda ise "Böylece Çeçenistan'dan Elon yerine Elona olarak döneceksin" ifadelerini kullandı.

put.jpg

put2.jpg

PUTİN'İ SADECE SOL ELİMLE YENERİM DİYİP İSMİNİ "ELONA" YAPTI

Bu mesajın ardından Twitter'daki kullanıcı ismini Elona Musk olarak değiştiren Elon Musk ise Kadirov'a yanıt olarak şunları söyledi:

"Teklifin için teşekkürler, ama böyle bir üstün eğitim bana çok fazla avantaj sağlar. Eğer Putin dövüşmekten korkarsa, sadece sol elimi kullanmayı kabul ediyorum ve ben solak bile değilim. Elona..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN