Çin'de asma köprü parçalandı, turist mahsur kaldı

Çin'de asma köprü parçalandı, turist mahsur kaldı

Çin'in kuzeydoğusundaki Longjing kentinde bir turist yerden 100 metre yükseklikte olan cam zeminli asma köprüde camın parçalanması sonucu mahsur kaldı. Turist çalışmalar sonrası kurtarıldı.

Çin'in kuzeydoğusundaki Longjing kentinde Piyan Dağı civarında bulunan tatil köyünü ziyaret eden bir turist, bölgede bulunan ve yerden 100 metre yükseklikte olan cam zeminli asma köprüde camın parçalanması sonucu kurtarılmayı bekledi.

​Fotoğraflarda adamın, köprü zeminindeki camın şiddetli rüzgar sonucu parçalanmasıyla köprüye güçlükle tutunduğu görülüyor. 

Öte yandan, kurtarma ekipleri bölgeye ulaşana kadar adamın yarım saat boyunca köprüde kaldığı belirtiliyor.

Talihsiz turistin kurtarıldığı ve olayı hasarsız atlattığı ancak kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü bildirildi. Olayın yaşandığı asma köprü ise bir sonraki duyuruya kadar kapalı tutulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN