Devasa büyüklükte yıldız kayması korkuya neden oldu! Bundan sonraki 71 yıl sonra olacak: O anlar böyle kaydedildi

Birçok bölgede görünen devasa büyüklükteki yıldız kayması, bölgedeki insanlar arasında paniğe neden oldu! Bir sonraki günümüzden yıllar sonra geçekleşecek! O anlara şahitlik edenler, o anları böyle kaydetti...

İran, İsrail ve Irak çevrelerinde son derece nadir görülen bir olay meydana geldi. "Şeytan Kuyruklu Yıldızı" olarak da bilinen "12P/Pons Brooks" kuyruklu yıldızın geçişi, yerel halk arasında büyük korku yarattı. Bir sonraki geçişin 2095 yılında olması nedeniyle, bu görüntüyü görenler arasında endişe ve merak büyük.

Resim

Gökyüzündeki bu görkemli manzara, İran, İsrail ve Irak çevrelerinde yaşayan insanlar tarafından kaydedildi. Yıldız kaymasının görsel etkisi, bölge sakinlerinin korku ve endişe duymasına neden oldu. "Şeytan Kuyruklu Yıldızı" olarak bilinen bu nadir olay, yerel halk arasında efsanevi anlamlara sahip olduğundan, görenler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

12P/Pons Brooks kuyruklu yıldızının bu geçişi, bir sonraki gözleminin 2095 yılında gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Birçok bölgede görülen ve balistik füze olduğu düşünülen görüntülerle ilgili Hava Forum sayfası şu ifadelere yer verdi: "Bir sonraki geçişi 2095 yılında gerçekleşecek olan "12P/Pons Brooks" şeytan kuyruklu yıldızı Irak'tan da görüldü. Bunun balistik füze ile alakası yoktur, bilginize sunarız..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir